ZTE ZXV10 H201L

Comments

6 comments

  • Avatar
    rotblitz

    Your router model is totally different from the instructions you linked to.  These cannot be compared.

    Did you really expect to find support here for strange router behavior like grayed out buttons?  Better refer to your router's support site.  It's unlikely that another person here has the same router and a solution at hand.
    http://support.zte.com.cn/support/index.aspx

    One thing, if you ever become able to apply the OpenDNS resolver addresses, you must fill out also "DNS Server 3", of course.  You can use 208.67.222.220 or 208.67.220.222 for this.

    If you do not succeed, you may consider to flash your router with alternative firmware.
    https://wiki.openwrt.org/toh/zte/zxv10h201l

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    larper

    I figured out how to setup openDNS on this router and would like if someone can put this tutorial on the configuration page for ZTE routers https://support.opendns.com/hc/en-us/articles/228006687-ZTE-Router-Configuration

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rotblitz

    You forgot to mention filling out the 3rd DNS server address too.

    Best is to raise a ticket with OpenDNS.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    larper

    It is not required to fill in DNS Server3 IP address.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rotblitz

    ...but recommended.  Are you sure that the third entry isn't possibly used by an ISP DNS address if left empty?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    larper

    I don't know. OpenDNS is working so far.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.