Dicky

Comments

4 comments

  • Avatar
    rotblitz

    Although I see a question mark after a statement, I miss your question or questions.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    dicky67

    Question is Rotblitz
    Why is the only Domain showing on my stats since rebooting my rooter netgearg.com
    Also does not show any activity on stats even tho I have been surfing the internet
    Thanks

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    dicky67

    Only request showing is timeg.netgear.com

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rotblitz (Edited )

    I can see several possible reasons for not collecting stats:

    • Your DNS queries do not go to OpenDNS, but to somewhere else.
      Check this at http://welcome.opendns.com/
    • Your IP address is not registered at https://dashboard.opendns.com/settings/
    • You send your DNS lookups out over IPv6, so they cannot be associated with your account.
    • You do not have stats and logs enabled at your dashboard settings.
    • You didn't visit your stats for more than two weeks, so it takes at least 24 hours before stats are collected again.

    Strange enough, a domain timeg.netgear.com does not exist in DNS.

    If it appears that you do not use OpenDNS, copy & paste the complete plain text output of the following diagnostic commands to here:

    nslookup -type=txt debug.opendns.com.
    nslookup whoami.akamai.net.

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.