OPenDNS not working on comcast as of 10:30PM ET

Comments

7 comments

  • Avatar
    borninpa

    well it has not been working for a while and now it just started working again. Got to wonder if it is related to other issues on internet today/tonight.  Have websites offline on websynthesis as well which just started working at the same time

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    seeknay

    I just had to revert to my Verizon FIOS DNS because OpenDNS stopped working.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    thejdog84

    No OpenDNS lookups for me, had the change the router's DNS settings to Google's. I have Spectrum (Which was Time Warner Cable). Works fine after changing to another DNS.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    msc0357

    Yes, here in Chicago with Comcast, it seems that only IPv6 lookups are successful.  The two Google DNS servers are working fine:

    8.8.8.8

    8.8.4.4

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    2e0pgs

    Issues on Virgin Media here in England. Seems lookups via VM wont work unless I use a VPN. This started happening since 00:59:50 UTC 01:59:50 GMT. Google DNS I had to fallback to but this is rather odd. Seems like a port is getting blocked to OpenDNS. Their status page seems like everything is ok. I think the issue lies with the ISP's maybe?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    seeknay

    I opened a Support Ticket and I suggest everyone does the same for tracking of the issue.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    seeknay (Edited )

    Relevant: http://system.opendns.com/2017/04/07/2672/

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.