"Low" Web Content Filtering blocking more than just the four listed categories

Comments

4 comments

  • Avatar
    rotblitz

    This is not the complete output!  I don't see what resolver address you are querying...
    But it is most likely something like 192.168.0.1 or 192.168.1.1, right?

    But all clear now.  You're trying to use Netgear LPC and OpenDNS Home at the same time, in parallel.  These services are incompatible, and you can use either the one or the other.  You didn't mention what of the services you intend to use, so I cannot provide instructions to clean your service mixture up.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rotblitz

    I suspect what it could be.  Post the complete plain text output of the following diagnostic command here:

    nslookup -type=txt debug.opendns.com.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    downsouth2018

    Server:      <address>

    Address:   <address>#53

     

    Non-authoritative answer:

    debug.opendns.com text = "server m57.dfw"

    debug.opendns.com text = "device 00006ADE094F0A49"

    debug.opendns.com text = "flags 422 0 10 39400007E00400014C3"

    debug.opendns.com text = "originid 121475842"

    debug.opendns.com text = "actype 1"

    debug.opendns.com text = "bundle 121475842"

    debug.opendns.com text = "source 76.187.86.2:53052"

     

    Authoritative answers can be found from:

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    downsouth2018

    Thank you for the nudge rotblitz. The Netgear Genia app set through my phone had the "moderate" filter settings applied. It was ignoring the settings I applied through the OpenDNS admin panel like you mentioned. I easily got it the way I wanted through the app. Thanks again!

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.