Blacklisted 4channel.org but still accessible

Comments

7 comments

  • Avatar
    rotblitz (Edited )

    Did you flush your two local caches once after the settings change?
    https://support.opendns.com/hc/en-us/articles/227988627

    Else copy & paste the complete plain text output of the following diagnostic commands to here:

    nslookup -type=txt debug.opendns.com.
    nslookup whoami.akamai.net.
    nslookup 4channel.org.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    hobe8000

    Thank you but after doing this on several computers running windows, linux and mac os, the site is still accessible.  I checked DNS records for the site and I have blocked all domains.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rotblitz (Edited )

    Where are the command outputs?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    hobe8000

    When doing nslookup 4channel.org I get the following results:

    user@Desktop-Computer:~$ nslookup 4channel.org
    Server: 127.0.0.53
    Address: 127.0.0.53#53

    Non-authoritative answer:
    Name: 4channel.org
    Address: 104.17.79.75
    Name: 4channel.org
    Address: 104.17.78.75

     

    When doing

    nslookup -type=txt debug.opendns.com.
    nslookup whoami.akamai.net.

    The results are fine. There are no authoritative results.

     

    DNS Caches are flushed and have tried accessing 4channel.org on multiple computers and operating systems, yet there is still access even when blocked directly from the OpenDNS panel.

    Would the problem be with 4channel.org obfuscating their domain name or IP so that users can access it even under a custom DNS or big-brother situation?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rotblitz

    I can’t help without seeing all command outputs.

    And no, the problem is not what you think it is.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    stevejones1

    What exactly is the problem then? I've also blacklisted this site from the panel and followed the steps to flush and it's still accessible. Seems like a GAPING_SECURITY_HOLE

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    rotblitz

    Where are the command outputs?

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.